MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Збратимени градови
 
 
 
1961 година
БРАДФОРД, Велика Британија
1961 година
ДИЖОН, Република Франција
1967 година
ДРЕЗДЕН, Сојузна Република Германија
1971 година
ТЕМПИ, Аризона, САД
1973 година
РУБЕ, Република Франција

1974 година

ВАРЕМ, Белгија
1982 година
НИРНБЕРГ, Сојузна Република Германија
1983 година
ЕЧ ШЕЛИФ, Алжир
1985 година
НАН ЧАНГ, Народна Република Кина
1985 година
МАНИСА, Република Турција
1985 година       
СУЕЦ, Египет
2001 година
ПИТСБУРГ, Пенсилванија, САД
2003 година
ИСТАНБУЛ, Република Турција
2007 година
ЉУБЉАНА, Република Словенија
2008 година
ПОДГОРИЦА, Црна Гора 
2008 година
САРАГОСА, Кралство Шпанија
2011 година
ЗАГРЕБ, Република Хрватска
2012 година
БЕЛГРАД, Република Србија
2016 годинаТИРАНА, Република Албанија 
2017 годинаСАРАЕВО, Босна и Херцеговина

            


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13625380