MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Вработување

ЈАВНИ ОГЛАСИ

Датум на објава 19.11.2018 

 
Правилник за критериум за селекција на пожарникар                       
  

 

ИНТЕРНИ ОГЛАСИ 

 

   

Датум на објава: 09.10.2019

  
   

Датум на објава: 27.09.2019

  
   

 Датум на објава: 27.09.2019

  
   

Датум на објава: 26.09.2019

  
   

Датум на објава: 16.09.2019

  
   

Датум на објава: 13.09.2019

  
   

Датум на објава: 04.09.2019

  
   

Датум на објава: 26.02.2019

  
   

Датум на објава: 08.02.2019

  
   

Датум на објава: 07.02.2019

  
   

Датум на објава: 01.02.2019

  
   

Датум на објава: 17.01.2019

  
   

Датум на објава: 28.12.2018

  
   

Датум на објава: 14.12.2018

  
   

Датум на објава: 14.12.2018

  
   

Датум на објава: 07.12.2018

  
   

Датум на објава: 07.12.2018

  
   

Датум на објава: 07.12.2018

  
   

Датум на објава: 26.11.2018

  
   

Датум на објава: 26.11.2018

  
   

Датум на објава: 09.11.2018

  
   

Датум на објава: 10.19.2018

  
   

Датум на објава: 10.19.2018

  
   
Датум на објава: 10.10.2018   
   

       Датум на објава: 09.10.2018

  
   

      Датум на објава: 09.10.2018

  
   

      Датум на објава: 09.10.2018

  
   

    Датум на објава: 04.10.2018

  
   

Датум на објава: 01.10.2018

  
                             

        Датум на објава: 20.09.2018

  
   

Датум на објава: 18.09.2018


  
   

Датум на објава: 17.09.2018

  
   
Датум на објава: 14.06.2018
  
   

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13635819