MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Закони и подзаконски акти - Инспекторат

 

Сектор Инспекторат

 

Одделение за даночна инспекција и инспекција за наплата на комунални и други такси

 

Одделение за инспекција за патен сообраќај и инспекција за патишта

 

Одделение за комунална инспекција

 

Одделение за комунални редари

 

Одделние за инспекциски надзор над другите надлежности на Град Скопје

 

Инспекција за животна средина

 

Просветна инспекција

 

Инспекција за спорт

 

Инспекција за угостителство

 

Инспекција за туризам


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13607817