MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Внатрешна контрола

 

Почитувани граѓани,

Доколку сакате да пријавите незаконито, непрофесионално и неправилно постапување на вработените во Градот Скопје, јавните претпријатија и установи под надлежност на Град Скопје во вршење на работните задачи кликнете тука  (Форма за претставка).

 

 

email: Kontrola@skopje.gov.mk


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13683615