MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Прашања поврзани со даноци

 

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека за сите прашања поврзани со данок на промет, данок на наследство и подарок, данок на имот и комунална такса - фирмарина, може да се обратите на следната адреса danoci@skopje.gov.mk 

Секторот за финансиски прашања на Град Скопје најдоцна во рок од 3(три) дена ќе одговори на Вашето барање.

 

 


Loading...


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13683616