MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Членови

 

Во Советот за заштита на потрошувачи на Град Скопје членуваат:

 

  • Бојан Ивановиќ, советник во Советот на Град Скопје-Претседател на Советот за заштита на потрошувачите на Град Скопје,
  • Линдита Шакири - ЈП „Водовод и канализација“ - Скопје,
  • Стефан Момиќ -Oрганизација на потрошувачи на Македонија,
  • Камер Тахири -ЈП „Комунална Хигиена“ - Скопје,
  • Нена Николовска -Стопанска Комора на Македонија ,
  • Ката Стојановска -Агенција за храна и ветеринарство,
  • Славица Поповска -Агенција за електронски комуникации,
  • Соња Солевска -Државен пазарен инспекторат,
  • Ленче Ѓорѓиевска -ЈСП „Скопје“ - Скопје и
  • Михајло Маневски- советник во Советот на Град Скопје 

 

Работата на Советот за заштита на потрошувачите на Град Скопје функционира во просториите на Град Скопје, со логистичка поддршка на Секторот за локален економски развој, од каде како претставник е Билјана Стојмановска-Советник во Сектор за ЛЕР.


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13601653