MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Листа на медиуми
 
Листа на медиуми кои известуваа за промоцијата на брошурата „Сите сме потрошувачи“ на настанот кој се одржа во „Сити Мол“ на 21.12.2014 а беше организиран од страна на Советот за заштита на потрошувачите на Град Скопје и Организацијата на потрошувачите на Македонија.
 
ТВ
 
1.       Сител: Кампања за запознавање на потрошувачите со нивните права Линк
2.       Сител: Почна кампањата за правата на потрошувачите Линк
3.       МТВ: Потрошувачите да се информираат за своите права! Линк
4.       Алсат: Почна кампања за промоција на правата на потрошувачите Линк
5.       Канал 5: Почна кампања за промоција на правата на потрошувачите Линк
6.       Алфа: Кампања за промоција на правата на потрошувачите Линк
       
Весници
 
1.       Вечер: Граѓаните се запознаа со своите потрошувачки права Линк 
2.       Нова Македонија: Почна кампања за промоција на правата на потрошувачите Линк
 
Интернет портали
 
1.       Телеграф: Старт на кампањата за правата на потрошувачите Линк
2.       МКД: Кампања за промоција промоција на правата на потрошувачите Линк
3.       Прес 24: Со какви права располагаат потрошувачите Линк
4.       Максим: Кампања за промоција на правата на потрошувачите Линк
5.       А1он: Кампања за промоција на правата на потрошувачите Линк
6.       Фокс: Започна кампањата за промоција на правата на потрошувачите Линк
7.       Плус Инфо: Кампања за промоција на правата на потрошувачите Линк
8.       Пулс 24: Започна кампањата за промоција на правата на потрошувачите Линк
9.       Здравство: Кампања за промоција на правата на потрошувачите Линк
10.     Фактор: Кампања за промоција на правата на потрошувачите Линк
11.     Курир: Кампања за промоција на правата на потрошувачите Линк 
12.     Емагазин: „Сите сме потрошувачи“: Дознајте ги своите права Линк

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13601657