MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Одлуки
  

 

Одлука на Градоначалник за неспроведување на стратегиска оцена 

Формулар за потребата за неспроведување на стратегиска оцена

 | Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13635823