MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
ИНФО ЦЕНТАР - Контакт

 

Инфо центар за Енергетска ефикасност

адреса: бул.Илинден бр.82 (барака бр.5 - пријавница)

телефон: 02 3207-531

работно време: 9.00 - 16.30 часот


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13601625