MK| EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Portali zyrtar i Qytetit te Shkupit
Institucionet
Koha ne Shkup
Parashikime
AKTUALITETE
U HAP SHTËPI GRUPORE NË SHKUP PËR PERSONAT ME PENGESA NË ZHVILLIM            08.10.2019
Kryetari Petre Shilegov, ministrja e punës dhe politikës sociale Milla Carovska, Kryetari i Lidhjes së edukatorëve specialë dhe rehabilitatorëve, Goran Petrushev dhe drejtoresha e Entit special Demir Kapija, Aleksandra Velkovska sot morën pjesë në hapjen e shtëpisë grupore në Shkup, ku janë të vendosur personat e deinstitucionalizuar nga Enti special Demir Kapija. Qyteti i Shkupit është kyç në mbështetjen e personave me format më të rënda të zhvi ...   më shumë
QYTETI I SHKUPIT VENDOI KËND TË RI PËR FËMIJË NË GJORÇE PETROV            07.10.2019
Qyteti i Shkupit gjatë viteve të kaluara në vazhdimësi në disa lokacione në komunat e qytetit si Karposh, Çair dhe Qendër, ka vendosur disa instalime edukative hapësinore për fëmijë në temën “Në botën imagjinare të fëmijëve”. ...   më shumë
SHILEGOV: PPU I RI DO TA ZHVILLOJË PJESËN VERIORE TË SHKUPIT            04.10.2019
Në prag të fillimit të procesit të përgatitjes së Planit të ri të Përgjithshëm Urbanistik të Qytetit të Shkupit, kryetari Petre Shilegov dhe ministri i transportit dhe lidhjeve, Goran Sugareski, realizuan sot takim pune në të cilën diskutuan për mënyrën me të cilën Ministria e transportit dhe lidhjeve, si Ministri resore mund të përfshihet dhe të mbështesë përpilimin e tij. Plani i përgjithshëm urbanistik i Shkupit është plan strategjik zhvilli ...   më shumë
SHILEGOV: KONCEPTI I RI PËR TRAJTIMIN E MBETURINAVE NË SHKUP            01.10.2019
Qyteti i Shkupit sot promovoi pajisje të re dhe koncept të ri për trajtimin e mbeturinave komunale dhe higjienën në sipërfaqet publike në Shkup. ...   më shumë
SHILEGOV:ME GRUMBULLIMIN E 600 M3 MBETJE NGA STËRNISHTAT DËSHMUAM SE LUFTOJMË PËR SHKUP MË TË PASTËR            27.09.2019
më shumë
33 EKOAUTOBUSË TË RINJ NGA MAN NË RRUGËT E SHKUPIT            25.09.2019
më shumë
„CVETAN DIMOV“ ME FASADË TË RE ME EFIKASITET ENERGJETIK            06.09.2019
më shumë
PËRFUNDOI RIKONSTRUKSIONI I URËS GOCE DELLÇEV            19.08.2019
më shumë
QYTETI I SHKUPIT KA RREGULLUAR SIPËRFAQE TË REJA TE GJELBRA NË DISA LOKACIONE            12.07.2019
më shumë
FILLOI RIPARIMI I RRUGËS LAZAR LIÇENOSKI            27.06.2019
më shumë
FASADË E RE MODERNE ME EFIKASITET ENERGJETIK EDHE PËR SHKOLLËN E MESME “CVETAN DIMOV”            30.05.2019
më shumë
„PEMË PËR SECILIN FËMIJË“            10.05.2019
më shumë
FILLOI REALIZIMI I PROJEKTIT PËR NDËRTIMIN E URËS SË RE NË LUMEN VARDAR NË AERODROM            24.04.2019
më shumë
“PARKU I QYTETIT 2” DO TË FORMOHET NË VENDIN KU PO PASTROHET DEPONIA NË KARPOSH            23.04.2019
më shumë

Arkivi i lajmeve >>

Paralajmërime

     Facebook
  Twitter
  Youtube Channel

| Најава
Administrata |  Kontakt |  Pyetje |  Panorama
Vizitorë: 1353324