MK| EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Portali zyrtar i Qytetit te Shkupit
Koha ne Shkup
Parashikime
Arkivi
Periudhë: Fjalët kyç
  Prej:   Pranë:   
JANË LARGUAR 357 AUTOMJETE TË PARKUARA NË MËNYRË TË PARREGULLT NË SIPËRFAQET PUBLIKE 23.09.2019
Gjatë javës së kaluar (16.09 - 22.09.2019) me automjetet speciale –merimanga- janë larguar 357automjete nga sipërfaqet publike. Nga numri i përgjithshëm i automjeteve të parkuara në mënyrë të pa rregullt, 43 janë larguar nga parkingjet zonale, ndërsa 314 automjetet tjera janë larguar me urdhëresë nga policia e trafikut për shkak të shkeljeve të bëra si: parkim në rrugë, në shteg biçikletash, në vendkalim për këmbësorë, në trotuar, në sipërfaqe të ...   me shume
SHILEGOV:PASDITE EJANI TE REKORDI, RRUGA DO TË JETË ZONË PËR KËMBËSORË 19.09.2019
Kryetari Shilegov i fton qytetarët në Velofiestën e madhe që do të mbahet sot pasdite në rrugën Dimitrija Çupovski, te "Rekord", në suaza të shënimit të Javës Evropiane të Lëvizshmërisë 2019. Rruga e Dimitrija Çupovski do të mbyllet sot (19.09.2019) për trafik, dhe nga ora 19:00 në korsitë e saj do të organizohet shoqërim dhe argëtim në ambient të hapur, me pije freskuese dhe përmbajtje për fëmijët. ...   me shume
MBAHET SEANCA E 40 –TË E KËSHILLIT TË QYTETIT TË SHKUPIT 19.09.2019
Këshilli i Qytetit të Shkupit në seancën e sotme do të shqyrton dhe diskutojë për më shumë propozim-vendime dhe programe për punën e Qytetit të Shkupit. ...   me shume
THIRRJEPUBLIKEPËRFINANCIMIN E PROGRAMEVEDHEPROJEKTEVENGAFUSHA E KULTURËS ME INTERESPËRQYTETIN E SHKU 18.09.2019
QytetiiShkupit, sot (18 shtator 2019) shpalliThirrjenpublikepërfinancimin e programevedheprojektevengafusha e kulturës me interespërQytetin e Shkupitpërvitin 2019, kumundtëdorëzohenpropozim-projektepërkëtofusha: ...   me shume
LJUBICA JANÇEVA E NËNSHKROI APLIKIMIN PËR JEL 2019 16.09.2019
Kryetarja e Këshillit të Qytetit të Shkupit, Ljubica Jançeva nënshkroi aplikimin për Javën evropiane të lëvizshmërisë 2019, me ç'rast edhe zyrtarisht filloi JEL 2019, që do të zgjasë 7 ditë, nga 16 deri në 22 shtator, nën moton "Ecni me ne". ...   me shume
KUMTESË 16.09.2019
Qyteti i Shkupit këtë vit ka futur sistem të ri elektronik për pjesëmarrje në Thirrjen Publike për mbledhjen e kërkesave për shfrytëzimin e mjeteve nga Buxheti i Qytetit të Shkupit për vitin 2020, të dedikuara për financimin dhe përkrahjen e programeve dhe veprimtarisë së institucioneve publike nga fusha e kulturës të themeluara nga Qyteti i Shkupit për vitin 2020. ...   me shume
JANË LARGUAR 264 AUTOMJETE TË PARKUARA NË MËNYRË TË PARREGULLT NË SIPËRFAQET PUBLIKE 16.09.2019
Gjatë javës së kaluar (10.09 - 15.09.2019) me automjetet speciale –merimanga- janë larguar 264 automjete nga sipërfaqet publike. Nga numri i përgjithshëm i automjeteve të parkuara në mënyrë të pa rregullt, 49 janë larguar nga parkingjet zonale, ndërsa 215 automjetet tjera janë larguar me urdhëresë nga policia e trafikut për shkak të shkeljeve të bëra si: parkim në rrugë, në shteg biçikletash, në vendkalim për këmbësorë, në trotuar, në sipërfaqe t ...   me shume
Ftesë për seancën e dyzetë të Këshillit të Qytetit të Shkupit 16.09.2019
Këshilli i Qytetit të Shkupit më datën 19 shtator të vitit 2019 (e enjte), me fillim nga ora 11,00, mban seancën e 40 -të ...   me shume
38 BUJQ JANË PARAQITUR NË QYTETIN E SHKUPIT PËR PASTRIMIN FALAS TË STËRNISHTAVE 12.09.2019
Në aksionin e Qytetit të Shkupit për mbledhjen falas të mbeturinave bimore nga arat dhe stërnishtat, me qëllim për të parandaluar djegien e tyre deri tani janë paraqitur 38 persona. Në përputhje me dinamikën dhe planin e punës, janë pastruar 25 stërnishta. Me pesë kamionë, janë mbledhur gjithsej 100 metra kub mbetje bimore dhe janë dërguar në deponinë Drislla. Sot mbetjet po grumbullohen me një kamion më të vogël nga vendet me sasi më të vogël të ...   me shume
MBYLLET PËR TRAFIK KRAHU I RRUGËS HRISTO TATARÇEV 12.09.2019
Qyteti i Shkupit i informon qytetarët se për shkak të aktiviteteve ndërtimore 🚧 për vendosjen e rrjetit-barrierë për pranimin e ujërave atmosferike, ➡️ nga sot (12.09.2019, e enjte), dhe në 10 ditët e ardhshme do të mbyllet plotësisht për trafik krahu i rrugës Hristo Tatarçev nga Energosistem deri te rrethrrotullimi i ri.I tërë trafiku nga Pripori dhe drejt Priporit do të zhvillohet nëpër rrugën anësore (rreth objektit Energosistem). Shkupi ...   me shume
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Paralajmërime

| Најава
Administrata |  Kontakt |  Pyetje |  Panorama
Vizitorë: 1355937