MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Portali zyrtar i Qytetit te Shkupit
Institucionet

PËRFUNDOI RIKONSTRUKSIONI I URËS GOCE DELLÇEV
 

Ekipet e Qytetit të Shkupit dje (18.08.2019, e diel) i përfunduan aktivitetet ndërtimore për "Rikonstruksionin e dilatimeve të urës Goce Dellçev në të dy drejtimet" dhe sot trafiku në urë po zhvillohet pa pengesa.

Punimet komplekse ndërtimore për rikonstruksionin e urës kanë përfunduar në afatin  e paraparë prej 40 ditëve nga fillimi i tyre më 09.07.2019. Gjatë kohës së aktiviteteve ndërtimore në këtë pjesë u vendos regjim i përkohshëm i trafikut. 

Me këtë lloj të rikonstruksionit të nyjeve dilatuese të urës, aktivitet ndërtimor i cili nuk është kryer në urë në 13 vitet e kaluara, rritet dukshëm sigurinë e urës.


 

 

Prapa   

I krijuar nga UserAA në 19.8.2019
Paralajmërime

     Facebook
  Twitter
  Youtube Channel

Administrata |  Kontakt |  Pyetje |  Panorama
Copyright(C)2009 ���� �����
Vizitorë: 1355943